Translate

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Otrada Beach

Odessan keskustasta Otrada Beachille Mustanmeren rantaan on noin neljä kilometriä. Ranta-alue on  suhteellisen siisti. Hiekka on puhdasta ja merenpohja rantakaistaleella on hienojakoista hiekkaa. Kaikenkaikkiaan ranta-alue on laaja.








Alueella on lukuisia kahviloita, ravintoloita ja erilaisia myyntikojuja. Tekemisen puute ei rannalla pääse yllättämään. Koko ranta-alueen läpi mutkittelee pyörätie, jossa on omat kaistansa kävelijöille ja juoksijoille sekä pyöräilijöille ja rullaluistelijoille. Läheisessä puistossa on kuntoilulaitteita. Beach Clubilla rannan tuntumassa järjestetään erilaisia aktiviteettejä mm. joogatunteja. Rannalta voi myös vuokrata polkuveneitä, vesijettejä, mönkijöitä ja polkupyöriä. Liitovarjoilua ym. vesiaktiviteettejä on mahdollista harrastaa, tietysti maksua vastaan.







Auringonpalvontaan  ja uimiseen ranta on erinomainen. Rannalle voi maksutta levittää oman rantapyyhkeen tai alustan. Mikäli aurinkoa haluaa ottaa mukavammassa asennossa, voi rannalta vuokrata aurinkotuolin tai pedin. Vuokra ei päätä huimaa - maksu on vain noin 35 UAH.


Koko perheen voi olla mukava vuokrata aurinkokatos, johon kuuluu auringonottajien lukumäärä aurinkotuoleja tai petejä. Arkipäivisin katoksen vuokra on 200 UAH ja viikonloppuisin 300 UAH. Katosalueiden läheisyydessä on ravintola, josta voi ostaa syömistä tai juomista. Säännöllisin väliajoin myös tarjoilija piipahtaa kysymässä onko kaikki hyvin :)



Lapset on otettu hyvin huomioon Otrada Beachillä. Uimisen, vesi- ja hiekkaleikkien lisäksi rannalla on pomppulinnoja ja liukumäkiä. Yksi lasku isosta liukumäestä maksaa 10 UAH.


Viikonloppuisin Mustameren ranta-alueet täyttyvät ihmisistä. Ihmisiä Pohjois-Ukrainasta mm. Kiovan alueelta ja Moldovasta saapuu nauttimaan rantaelämästä.






Valuuttamuuntimen avulla voi nähdä paljonko Ukrainan hryvnia (UAH) on esimerkiksi euroina.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti