Translate

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Helteisen päivän jälkeen...

Helteisen päivän jälkeen salamoi...



ja satoi



 ja taivaalla näkyi kaunis sateenkaari!




2 kommenttia:

  1. Tulisipa meillekin ukkonen. Tai edes sade. On vain kuumaa ja kuumempaa. Nyt rupesin lukijaksesi. Tulkoon niitä sinulle vielä monta lisää. Luin kaikki postauksesi läpi. Ja sanonpa, että kiinnostus kasvaa. Tuo viinitila juttu on vielä tarkistamatta. Laitan sitten viestiä, kun olen saanut katsottua.

    VastaaPoista
  2. Hei Mine,

    Kiitos, kun liityit blogini lukijaksi:))Toivottavasti aiheet kiinnostavat muitakin. Tarkoituksenani on kertoa ja näyttää täältä paikkoja, jotka voisivat innostaa matkustamaan tännekin päin maailmaa. Monella voi olla ennakkoluuloja Ukrainaa tai muita Itä-Euroopan maita kohtaan, koska tietoa esim. erilaisista matkailukohteista on vähän tai ei ollenkaan.

    Täälläkin on ollut poikkeuksellisen kuumaa. Paikalliset ovat todenneet, että harvoin on näin kuumaa näin pitkään. Kolme viikkoa lämpötila on ollut + 30 -35 astetta. Tänään Odessassa oli ollut rankkasade. Vettä oli tullut lähes autojen kattoihin saakka. Lisäksi satoi isoja rakeita. Me asumme vähän etäämmällä ja täällä oli vain ukkonen. Vettäkin satoi vain vähän. Toivottavasti tekin saatte sinne vähän vesisadetta..se raikastaa ilmaa niin mukavasti :)

    VastaaPoista