Translate

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Joskus tuuriakin

Majoitusvaihtoehtoja Krimillä on tarjolla paljon! mutta osatapa valita netin valtavasta valikoimasta hyvä ja kohtuuhintainen...
Aika usein netissä olevat kuvaukset majapaikoista ovat ruusuisemmat kuin mitä todellisuudessa.

Apartamentos, jonka vuokrasimme ei herättänyt mielenkiintoamme kuvien perusteella. Päädyimme kuitenkin vuokraamaan asunnon. Saapuessamme majapaikkaan oli jo pimeää. Rakennus sijaitsi kapean kadun päässä. Emme asettaneet asunnolle mitään erityisiä ennakko-odotuksia.


Yllätyimme positiivisesti!!!!

Apartamentos oli suhteellisen uusi. Sisällä tuoksui vielä uusi, vastarakennettu talo. Iloksemme huomasimme, että asunto oli kolmikerroksinen! Alimmassa kerroksessa sijaitsi keittiö, eteisaula ja wc. Toisessa kerroksessa oli kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja parveke. Kolmannessa kerroksessa oli makuuhuone, kylpyhuone ja iso kattoterassi.

Aamulla asunnon sijainti ja maisemat yllättivät meidät uudelleen.

Näkymä kattoterassilta oli huikea!



maisema aamuauringossa...


ja päivällä...




maisema kattoterassilta länteen...


 ja maisema kattoterassilta itään...





rakennus alapihan puolelta...


Apartamentoksen palveluun kuului myös autokuljetus rannalle...



ala-aula (vas.yläkulma) ja portaikkoa sekä yläaula (oik.alakulma)


keittiön ruokailutila


keittiö


2. kerroksen makuuhuone


 

2. kerroksen isompi makuuhuone



ylimmän kerroksen makuuhuone



ylimmän kerroksen portaikko ja kylpyhuone



ylimmän kerroksen kattoterassi



Apartamentoksen sijainti mereltä päin.
(kuvassa näkyy punainen nuoli himmeällä)






3 kommenttia:

  1. Oi miten ihana. Se olikin sitten oikea löytö. Me emme yleensä varaa majoituksia etukäteen. Meillä ei rahat riitä mihinkään kalliiseen ja keskihintaisten erot on niin suuret, että haluamme omin silmin nähdä mihin päädymme. Seuraavalle reissulle varasin nyt yöpaikat etukäteen. Kyllä oli vaikeaa. En tiedä yhtään, että tuliko hyviä valintoja vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, olin niin tyytyväinen etten oikein sanoin osaa kuvailla :) Siksi blogijuttuunikin tuli niin paljon kuvia kun halusin näyttää paikkaa monista eri kuvakulmista :))Mekin menemme välillä mieheni sanoja lainatakseni "tunteella", eli emme varaa majapaikkaa ennakkoon vaan yövymme kaupungeissa mitkä sopivat aikatauluun tai tuntuvat hyvältä. Krimin matkaamme varten saimme apua ukrainalaiselta ystävältämme. Hän kartoitti majoitusvaihtoehtoja etukäteen. Suuri kiitos hänelle, se tuotti tulosta! :))
      Odessan keskustasta olemme vuokranneet useamman kerran tutun kautta isompia asuntoja. Ne ovat edullisia ja hyvänkokoisia isommallekin perheelle. Teen jokukerta jutun tänne blogiin..
      Laitetaan peukut pystyy, että teidän seuraavan reissun majapaikat ovat onnistuneita valintoja!:)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista