Translate

maanantai 1. heinäkuuta 2013

UkkosmyrskyViime yönä oli kunnon ukkosmyrsky!

vettä satoi illasta alkaen kaatamalla, 
tuuli puhalsi ja salamat välähtelivät...

päivällä puisto näytti tältä...
se oli muuttunut paikoin lammeksi6 kommenttia:

 1. Meillä oltiin samoissa ukkosissa. Meni se yö vähillä unilla, mutta miten ihanan viileän ja raikkaan päivän se toikaan tullessaan. Siis eilisen. Ah, kyllä nautin koko sydämestäni.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä..ilma on huomattavasti viileämpi :) Tällä hetkellä melko voimakas tuuli viilentää myös ilmaa mukavasti. Palasimme äsken torilta ja kuinka olikaan mukava kantaa ostoksia kotiin kun ei tarvinut hiki päässä kantaa :))..pieniä iloja;)

  VastaaPoista
 3. Tällaista kesää taitaa olla koko Euroopassa; ensin kovia helteitä ja sitten rankkoja sateita. Sade puhdistaa ilmaa ja raikas tuoksu sateen jälkeen. Nyt juuri täällä sataa...

  VastaaPoista
 4. Siltä näyttää..Täällä kovien sateiden jälkeen menee parisen päivää ennen kuin voi ajatellakaan lenkille lähtöä. Kävin kokeilemassa, mutta jälleen oli monta senttiä mutaa kengän pohjissa kiinni :(( no, tulipa ainakin käveltyä ja haukattua raitista ilmaa :))

  VastaaPoista
 5. Jo on vettä, mutta onneksi sade raikastaa ja viilentää ilman!

  Ihanaista viikonloppua sinulle, Lilja Liliace.♥

  VastaaPoista
 6. Niin nopeasti kuin vettä tuleekin, nopeasti se lähteekin. Kävelin tänään samaisen paikan ohi eikä vettä ollut enää :)
  Viime kesään verrattuna tänä kesänä on paljon rehevämpää ja kauniimpaa. Nurmikot vihertävät kun ne viime kesänä olivat palaneen ruskeita. Tänä kesänä on ollut huomattavasti enemmän sadepäiviä :)
  Oikein mukavaa viikonloppua myös Sinulle! :)

  VastaaPoista